Over CVK Service

CVK Service is in 2013 opgericht door Cor van Klooster, een servicespecialist met meer dan 30 jaar ervaring in het installeren/onderhouden van CNC machines. Service aan CNC machines, met name freesmachines met Heidenhain besturingen, is dan ook de basis van ons bedrijf. “Mijn hart ligt bij freesbanken met Heidenhain besturingen. Die kennen voor mij geen geheimen”, zo vertelde Cor al eens in een interview in het vakblad MetaalNieuws.

Maar ook met alle andere besturingen kunnen wij goed uit de voeten. Want met onze kennis en ervaring op mechanisch en elektronisch gebied bieden wij een compleet onderhoudspakket aan, toegespitst op uw CNC machines. CVK Service levert een hoge kwaliteit service, waardoor u de levensduur van uw machines verlengt en de kans op slijtage en storingen verkleint.

Tevens zijn wij leverancier van CNC machines, zowel nieuw als gebruikt. CVK Service is importeur van de FIRST verticale bewerkingscentra. Dit zijn betaalbare machines van een middelgrote fabrikant in Taiwan, die is gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van freesmachines. FIRST produceert een range 3-assige freesbanken met een slag van 600 mm tot en met 2 meter. Ook hebben ze een 5-assige machine en een palletwisselaar in het assortiment. FIRST heeft uitgebreide ervaring met Heidenhain besturingen.  

Ook leveren wij gebruikte freesbanken. Vaak zijn dit machines die we door en door kennen omdat we ze al jaren in onderhoud hebben. Hierdoor kunnen we deze machines – volledig gereviseerd – met garantie leveren.

Meer weten? Neemt contact met ons op.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Contact